sâmbătă, 10 octombrie 2009

      Black Gliss 2

     Cum din seria Black Gliss am vandut cravata si colierul, m-am gandit sa le inlocuiesc cu alte doua coliere. Cel scurt, la baza gatului, e realizat in acelasi stil numai ca, de data asta, am folosit opale negre si murine pentru al decora. Celalalt e tip lant, lung, e decorat cu margel negre si un trandafir din matase.

Seria  Palariute chic - Green fantasy

            Am inceput o noua mini serie de palariute - mini- foarte chic care s epot purta peste tot. Iti trebuie putina indrazneala. Astazi o vedeti pe Green fantasy, palariuta verde decorata cu floare din organza, broderie si o piatra mare din scoica - verdeeeee. Pentru ca verde e de sezon!!


     Din seria bentite Flower Power

  Am creat o serie de elastice tip bentita, de pus pe cap, decorate cu flori din organza si pietre. O sa postez cateva imagini drept exemlpu. Unele le-am si vandut deja.

   Mai am si alte modele!

    Intr-una din zilele trecute ma gandeam sa deschid un mic atelier in Galati - orasul meu de origine. Asa voi fi mai aproape de cei care vor sa invete lucruri noi si frumoase despre artele moderne. Cum insa, locuiesc la 2000 Km distanta de Galati... si in Romania prea curand nu pot ajunge... am zis sa prospectez un pic piata imobiliara pe internet si.... STUPOARE! Preturile depasesc orice imaginatie! Domnilor romani, sunteti PENIBILI! PENIBILI pentru preturile pe care le cereti! Sunteti PENIBILI pentru dorinta de a va imbogati peste noapte fara a face nimic! Sunteti penibili pentru atata lipsa de bun simt, pentru lipsa dorintei de a munci, cinstit, de a schimba cate ceva din viata mizerabila pe care o duceti in Romania. Cand cereti preturile astea va ganditi putin? Va uitati un pic in oglinda?! Ce afaceri = minuni poti face intr-un spatiu de 10mp pe care cereti 1000 Euro, intr-un cartier marginas dintr-un oras nici macar cunoscut in Europa? Ce mare oras e Galatiul? Preturile concureaza cu cele din Venezia!!!!!!!! Venezia = printre primele 3 orase vizitate din LUME; galati = 0. Ganditi-va si la context cand cereti astfel de PRETURI. Ganditi-va ca o viata buna si frumoasa se castiga, muncind; muncind cinstit; atribuind adevarata valoare lucrurilor. Sunt UIMITA! Cred ca intr-adevar Romania = tara lui papura voda.
   Pe zi ce trece gustul amar pe care mi-l lasa Romania, devine si mai amar...

marți, 6 octombrie 2009

Textile paper brooch




         Imi place sa lucrez cu hartia foarte mult - e un material versatil si de aceea vreau sa cred ca e o solutie si pentru accesorii. Brosa din imagine e realizata din organza, hartie cu insertii de textil, polistiren, textil si fir de fetru. Se intelege, totul facut de mana...
        I like very much to work with paper. Can be done a lot of things with it. So I think it can be a solution for fashion accesssories. The foto brooch it's made of organza, paper with textile inclusions, textile and feltre.

luni, 5 octombrie 2009

5 ANGELS


        Sunt facuti manual, din ghips, pictati si antichizati. Pot fi folositi la decorarea felicitarilor, a marturiilor si pentru paginile de scrapbooking.
        Theese angels are handmaded of plaster, painted and antiquated. Can be used for cards, favors and scrapbooking pages.