sâmbătă, 16 ianuarie 2010

       Acum, dupa vacanta, din nou la lucru... Sper sa fie un an mai bun! Iata si cateva dintre lucrarile mele, mare parte fiind deja cumparate. Am propus pentru iarna aceasta esarfe din lana decorate cu margele si dantela din lana si cateva brose sic din fetru si din margele. S-au bucurat de un mare succes. Sunt fericita pentru cele care au optat pentru ele.



     Black & White este o colectie de fulare - esarfe pe care le-am gandit atat din punct de vedere estetic cat si al uzantei. Se pot folosi pe timpul iernii atat pe deasupra hainutei cat si pe dedesubt, lana fiind moale si calduroasa. De asemenea, pot fi purtate si primavara sau toamna tarziu drept accesoriu la un sacou, un pardesiu sau ... las la alegerea voastra. Imaginatia este totul....

     Si brosele sunt gandite in aceeasi maniera fiind confectionate pe ace mari, din margele si fetru - material destul de la moda in ultima vreme. Sunt accesorii care se pot purta atat la esarfe cat si la sacouri, pardesie, fulare, paltoane, palarii, rochite etc. Si sunt binevenite in orice anotimp.




sâmbătă, 2 ianuarie 2010

    Iata-ne si in 2010! Doresc tuturor celor care-mi urmaresc blogurile: La multi ani! si un an mult mai bun decat cel ce a trecut!